egy rossz üzlet megkötése sokkal többe kerülhet, mint az értékbecslés díja!

egy rossz üzlet megkötése sokkal többe kerülhet, mint az értékbecslés díja.

Pénzérme oszlopok egy kis ház mellett

Egy rossz üzlet megkötése sokkal többe kerülhet, mint az értékbecslés díja.

Felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő végzettségünknek köszönhetően jogosultak vagyunk ingatlanok hivatalos értékbecslésére.

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag értékbecslést készíttet irodánkkal, megismeri a vizsgált ingatlan aktuális piaci értékét.

Miért készíttessen értékbecslést?

Eladási szándék

Több okból kifolyólag is szükséges lehet ingatlanügyletek során értékbecslés készítése. Klasszikusan ilyen az eladási szándék, ekkor az eladó szeretné megtudni a tulajdonában álló ingatlan piaci értékét. Így elkerülheti az alulértékelés miatti rossz üzletkötés, valamint a túlértékelés miatti elhúzódó értékesítési idő veszélyét.

Vásárlási Szándék

Ritkább, ám annál körültekintőbb indok, amikor egy vevő készíttet értékbecslést az általa megvásárolni kívánt ingatlanra, így tisztába kerülhet azzal, ha az adott ingatlan esetleg jelentősen túlértékelt. Adott esetben az alku során fel is használhatja.

Közös tulajdon megszüntetése

Javasolt az értékbecslés közös tulajdon megszüntetésekor, hogy a feleknek legyen tárgyalási alapjuk és ne támasszhassanak irreális elvárásokat egymás felé.

Makett ház asztalon mellette ingatlanügynök magyaráz

Milyen típusú ingatlanok értékbecslését vállaljuk

Értékbecslés díja

Egy ingatlan értékbecslésének díja 30.000-50.000,-Ft között van, ez függ a típustól és a rendelkezésre álló dokumentumoktól.

Mivel minden ingatlan más, egy rövid beszélgetés után egyedi árajánlatot adunk Önnek.

Keressen bizalommal a kapcsolatok fül alatt található elérhetőségek egyikén!