,,Egyetlen bambusznádat könnyű letörni, de ha csomóba kötjük, meg sem tudjuk hajlítani. (…) Ugyanez a helyzet a családdal.”- Katherine Boo

Ahogy a fenti idézet is alátámasztja, nincs erősebb alap a családi összetartásnál. Ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozó családi vállalkozásunkat erre az alapra építjük, építőanyagaink pedig az évtizedes tapasztalat, évtizedes kapcsolatok, szakértelem, ügyfélorientáltság, rugalmasság.
Két külön generáció vagyunk, remekül kiegészítjük egymást. Hajni a tapasztalat, a higgadtság, a kapcsolati tőke, míg Ákos a lendület, az innováció, a rugalmasság.

Ambrus Hajnalka és Stiger Ákos

Az ingatlanügyletek fajsúlyos dolgok, a legtöbb ember életében csupán néhányszor fordulnak elő. Ezért kiemelten körültekintően kell eljárni ezeknél az ügyleteknél, hiszen egy-egy rossz döntés sokba kerülhet mind eladó, mind vevő számára.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésünkre álló vagyonból, naprakésznek kell lenni a piaci helyzetet, vevői igényeket, jogszabályokat illetően.

Komplex szolgáltatásunk

Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink általában életük munkájának eredményét bízzák ránk, amit felelősségteljesen kell menedzselnünk. Ezt komplex szolgáltatásunk keretében biztosítjuk az Önök számára:
Tehát a folyamat elejétől a legvégéig ott vagyunk, segítünk, tanácsokat adunk. Az ügylet során felmerülő feladatok elvégzéséhez szükséges szakemberekkel kapcsolatban állunk (ügyvéd, energetikai tanúsító, statikus, földmérő, fotós, költöztető, stb.).
Azon dolgozunk, hogy a folyamat végén mindkét fél elégedetten álljon fel az asztaltól!

Hol és miben tudunk segíteni?

Balatonalmádiban élünk és dolgozunk, szívesen vállalunk megbízásokat a Balaton körül és Veszprém környékén.